Kabinet og Låge 

Systemet bygges omkring et multifunktions hjørneprofil udført i slagfast ekstruderet ABS. I profilet lægges metalskinner for fastspænding af udstyr både indvendig og udvendig. Indmaden monteres på et meget enkelt system af varmgalvaniserede skinner, udstanset med huller i modulafstand for gevindformende skruer, TAPETITE.

Hjørneprofil

 

Indsatsen for M36 materiel monteres på lodrette bæreskinner ved hjælp af kun 2 formonterede skruer, efter nøglehulsprincippet. Din-skinnen kan benyttes i hele dens længde ud til hjørneprofilerne samtidig med mulighed for at montere/demontere indsatsen. Tungt udstyr monteres på hulplade bagerst i tavlen. Tavledybder fra 125 til 500 mm. Låger levere vi som standart i let udgave med Ø22 lukketøj og pulverlakeret RAL 7035

Systemet er konstrueret iht. Europanorm EN 61439 og typetestet.Beklædningsplader i 3 mm slagfast ABS ”klikkes” på plads i hjørneprofilet ved hjælp af et lille ”F” profil. Tæthedsklassen er standard IP 30D med låger og IP2xC på betjeningsflade.

Skinnesystem:

 

 In= 160A ved 1 stk. CU 5×10
In= 315A ved 2 stk. CU 5×10
Un= 400V, Icc = 17kA ved max 30 cm. mellem skinneholder
Un= 400V, Icp = 16kA
Udtag i skinneholder max 160A pr. fase med op til 8 stk. 16mm2 afisoleret på midten, eller op til 6 stk. 6mm2 monteret med 25mm terminalrørsamt
Mange andre kombinationer er mulig.
Større forbindelser monteres uden for skinneholder

skinneholder

Skinneholder

 

 

ISOflex sætter ny standard for personsikkerhed ved arbejde i pladekapslede tavler.

Alle tavlens stel-dele er potentialfri og uden elektrisk forbindelse til omgivelser og nabofelt. PE-leder er isoleret oplagt.

Skinneafdækning ”FORM 2-afdækning” udføres på en meget brugervenlig måde og er standart i alle vores tavler.

Særdeles velegnet i TT-net uden fejlstrømsafbryder i tavleindgang. Totalisolation, klasse II