Home » Hovedsiden » ISOflex system, FOTO » Historik og vision

Beretningen om ISOflex er en klassisk beretning om et helt lille industrieventyr.

Det praktisk begyndte hjemme i kælderen, hvor Karsten F. Hansen med simpelt værktøj fik afprøvet, om ideer og teorier kunne føre til noget anvendeligt. Det er langt fra hensigtsmæssigt, at en tavle, der skal indkapsle strøm, er fremstillet af jern, så efter 12 år i branchen med el-tavler besluttede familien at satse alt for at føre en drøm ud i livet. En dobbeltisoleret el-tavle som levebrød. Karsten er uddannet El-installatør fra Aalborg i 1978, og den grundlæggende viden om tavler har Karsten høstet hos CUBIC Tavleproduktion, men erfaringer fra TABULA og Hager Univers hører også med i billedet.

Udviklingen startede i foråret 1997 og ”Fabrikant uden indkomst”, kunne der have stået på visitkortet et par år frem. Flere prototyper blev hurtigt skrinlagt, men forsøg er ofte bedre end gode råd. EU-mål 2 udviklingsstøtte og en fornuftig bank gjorde det muligt at ansætte El-ingeniør Flemming Væversted Jørgensen, som har haft en vigtig rolle i udviklingen med assistance til test og kravspecifikation.

Ihærdighed og tålmodighed fik drømmen om en isolerende, fleksibel tavle til at gå i opfyldelse den 6. april 2000. ISOflex Iso-pladekapsling blev præsenteret på Hotel Scheelsminde i Aalborg og efterfølgende på El-Tech i Odense i september. Der er i 2015 flere ca. 6000 ISO-pladekapslede tavler i drift i Danmark.

ISOflex blev i januar 2001 omdannet til aktieselskab med Karsten som hovedaktionær og direktør Jørgen Helbo som visionær investor. Disse aktier er tilbagekøbt pr oktober 2015, således at ISOflex Holding nu ejer ISOflex A/S 100%.

I 2005 blev lejede lokaler i Svenstrup byttet ud med en kombineret erhvervs- og privat ejendom i Støvring. En ny montagehal stod færdig januar 2009 (da DK lukkede), og det samlede erhvervsareal er nu lige under 1000 m², med mulighed for udvidelse på yderligere 500 m².

I 2008 blev Karstens aktiepost overdraget til ISOflex Holding.

Nu skriver vi december 2015.
En væsentlig andel af vores produktion er nu større tavler i CUBIC-kapsling.
Udvikling med ISOflex-kapsling fortsætter. Et problem med tolerancen på bredden af dinskinne felter er nu løst.

Vi forlader nu vores ALU-look og pr. nytår 2016 og begynder at levere lakerede, RAL 7035 låger som standard.

ISOflex tavledata er nu tilpasset EN61439 til max Icp 17kA og Ina 250A

ISOflex-kapslinger er stadig eneste pladekapslede tavle i klasse II, totalisolation.
Særlig anvendelig i TT-net uden fejlstrømsafbryder i tavle-indgang.


ISOflex System.
Kapslinger til El-tavler og meget andet.
Vi har halvfabrikata på hylde således at vi kan samle en rå-tavle og levere samme eller næste dag.
Næsten alle dele til systemet fremstilles her på adressen. Kun låger fremstilles i Klokkerholm af Reservedelsfabrikken, RFD A/S


ISOflex Tavler
Færdigtavle-produktionen fortsætter den fine udvikling vi har haft med et meget  fleksibilitet og stærkt sortiment.
Vi fortsætter med at samle på tilfredse kunder, således at der ikke er behov for hverken annoncer eller eksterne sælgere.