Beretningen om ISOflex er en klassisk beretning om et helt lille industrieventyr.

Det praktisk begyndte hjemme i kælderen, hvor Karsten F. Hansen med simpelt værktøj fik afprøvet, om ideer og teorier kunne føre til noget anvendeligt. Det er langt fra hensigtsmæssigt, at en tavle, der skal indkapsle strøm, er fremstillet af jern, så efter 12 år i branchen med el-tavler besluttede familien at satse alt for at føre en drøm ud i livet. En dobbeltisoleret el-tavle som levebrød. Karsten er uddannet El-installatør fra Aalborg i 1978, og den grundlæggende viden om tavler har Karsten høstet hos CUBIC Tavleproduktion, men erfaringer fra TABULA og Hager Univers hører også med i billedet.

Udviklingen startede i foråret 1997 og ”Fabrikant uden indkomst”, kunne der have stået på visitkortet et par år frem. Flere prototyper blev hurtigt skrinlagt, men forsøg er ofte bedre end gode råd. EU-mål 2 udviklingsstøtte og en fornuftig bank gjorde det muligt at ansætte El-ingeniør Flemming Væversted Jørgensen, som har haft en vigtig rolle i udviklingen med assistance til test og kravspecifikation.

Ihærdighed og tålmodighed fik drømmen om en isolerende, fleksibel tavle til at gå i opfyldelse den 6. april 2000. ISOflex Iso-pladekapsling blev præsenteret på Hotel Scheelsminde i Aalborg og efterfølgende på El-Tech i Odense i september. Der er nu 20 års konstant produktion af  ISO-pladekapslede tavler i drift i Danmark.

ISOflex blev i januar 2001 omdannet til aktieselskab med Karsten som hovedaktionær og direktør Jørgen Helbo som visionær investor. Disse aktier er tilbagekøbt pr oktober 2015, således at ISOflex Holding nu ejer ISOflex ApS 100%.

I 2005 blev lejede lokaler i Svenstrup byttet ud med en kombineret erhvervs- og privat ejendom i Støvring. En ny montagehal stod færdig januar 2009 (da DK lukkede), og det samlede erhvervsareal er nu lige under 1000 m², med mulighed for udvidelse på yderligere 500 m².

I 2008 blev Karstens aktiepost overdraget til ISOflex Holding.

I 2016 skiftede vi navn til Rebild Tavleteknik A/S, og oprettede samtidig et nyt selskab til ISOflex.
Således blev tavleproduktion og kapslings produktion adskilt.
Låger i ALU-look udgår pr. nytår 2016 og erstattes af lakerede, RAL 7035 låger som standard. Stadig i lette 1,5mm ALU låger
ISOflex tavledata er nu tilpasset EN61439 til max Icp 17kA og Ina 250A

Den 1. Juli 2019 overtog Henning Laursen Rebild Tavleteknik A/S og jeg beholdt ISOflex ApS

Nu skriver vi januar 2021.
Udvikling med ISOflex-kapsling fortsætter. Flere kritikpunkter er fjernet. F.eks. er Afdækningen mellem dinskinner blevet lettere at demontere. Sokkel er nu standart i 100 eller 200 mm høj. Begge med udslags blanketter for kabelindføring fra begge sider af tavle. Aftagelig sokkelfront er også videreført til de nye sokkel ender.
Væsentlig større stivhed er opnået vha. flere profiljern i højden.

ISOflex-kapslinger er stadig eneste pladekapslede tavle i klasse II, totalisolation.
Særlig anvendelig i TT-net uden fejlstrømsafbryder i tavle-indgang.

ISOflex System.
Kapslinger til El-tavler og meget andet.
Vi har halvfabrikata på hylde således at vi kan samle en rå-tavle og levere samme eller næste dag.
Næsten alle dele til systemet fremstilles her på adressen. Kun låger fremstilles i Klokkerholm af Reservedelsfabrikken, RDF A/S

Efter salget af RETAV er vi udelukkende system producent og sælger kun el-tavle-kapslinger til tavlebyggere.
Kapslinger til andre formål sælges bredt.

KFH januar 2021